Skip Ribbon Commands Skip to main content

Ken Ishiwata demonstreert Special Editions

okt 12, 2015
Ken Ishiwata demonstreerde afgelopen maand de Special Editions van de PM-14S1-versterker en de SA-14S1-speler tijdens de show van AudioExpert te 's- Hertogenbosch.

Op 19 september stonden de Special Editions van de Marantz PM-14S1 en de SA-14S1 centraal tijdens een show bij AudioExpert in ‘s- Hertogenbosch. Deze Special Editions zijn meesterwerken die met liefde en passie zijn geoptimaliseerd en geïnspireerd door de Brand Ambassador van Marantz, Ken Ishiwata. Deze nieuwe serie vormt een mijlpaal in de 60 jarige historie van Marantz en is hét systeem voor audioliefhebbers.

Het evenement vond plaats in twee zalen van de historische locatie Muzerije te ‘s-Hertogenbosch en in twee zalen van AudioExpert waarbij demonstraties zijn gegeven door niemand minder dan Ken Ishiwata. Dit gaf Hifi.nl de gelegenheid om de Marantz goeroe- en ambassadeur enkele vragen te stellen. 

“…Bijzondere of buitengewone edities van Marantz-toestellen zijn er al drie decennia. Wat ze speciaal maakt, is dat Ishiwata de toestellen aanpast en tunet zodat ze echt klinken zoals hij dat mooi vindt. Wie ooit een show van Ishiwata bijwoonde, weet dat de Japanner in de eerste plaats een enorme muziekliefhebber is. Hij streeft naar een geluid dat de luisteraar helemaal in vervoering brengt en onderdompelt in de muziek.”

Lees hier het complete verslag van deze dag.