Skip Ribbon Commands Skip to main content

Vandaag stellen wij u voor: de nieuwe NR1710 & NR1510 AV-receivers

mei 22, 2019
Deze AV-receivers combineren een elegant en slank ontwerp met het muzikaalste geluid en de nieuwste technologieën.

Deze AV-receivers combineren een elegant en slank ontwerp met het muzikaalste geluid en de nieuwste technologieën. De NR1710 heeft 7 kanalen met 90 W per kanaal en ondersteuning voor 3D audioformaten, zoals Dolby Atmos en DTS:X. De NR1510 biedt 5 kanalen met 85 W per kanaal en ondersteuning voor Dolby TrueHD en DTS-HD Master audio.

Meeslepende surroundgeluidsmogelijkheden
De NR1710 biedt ondersteuning voor multidimensionale, object-georiënteerde audioformaten, zoals Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X en DTS Virtual:X. Gebruikers kunnen hierdoor genieten van een verbeterde thuisbioscoopervaring.

Dankzij de Dolby Atmos Height Virtualization Technology van de NR1710 kunnen gebruikers genieten van een 3D-luisterervaring zonder de noodzaak om hoogte- of surroundspeakers toe te voegen. Luisteraars kunnen maximaal vijf kanalen configureren voor een 5.1-opstelling en hoogte- en surroundeffecten worden door de Dolby Atmos Height Virtualization Technology toegevoegd. Ze kunnen ook alle zeven de kanalen gebruiken voor een 7.1-opstelling. In dat geval worden er gevirtualiseerde hoogte-effecten toegevoegd door de technologie voor een meeslependere ervaring zonder aparte surround- of overheadspeakers.

Krachtige versterking
Dankzij het krachtige, zelfstandige versterkeronderdeel kunt u genieten van uitzonderlijk muziek- en filmgeluid. Alle kanalen zijn voorzien van evenveel vermogen (90 Watt op de NR1710 en 85 Watt op de NR1510 – 1ch, 6 ohm, 1% THD) met aandrijvingsvermogen voor boekenplankluidsprekers en veeleisende zuilluidsprekers met lage impedantie.

Nieuwste HDMI-technologie
De NR1710 is voorzien van acht HDMI-ingangen, met één ingang op het voorpaneel voor snelle aansluitmogelijkheden. Iedere ingang ondersteunt de nieuwste video- en afbeeldingsformaten, inclusief HDCP 2.3, 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, Dolby Vision, HLG, High Dynamic Range (HDR10) en BT.2020 passthrough.

De NR1710 ondersteunt eARC (Enhanced Audio Return Channel) voor de transmissie van verliesvrije en object-georiënteerde audio, zoals Dolby TrueHD en Dolby Atmos. Luisteraars kunnen hierdoor eenvoudig genieten van betere en meeslependere geluidservaringen tijdens het tv-kijken.

Eenvoudig te installeren, eenvoudig te gebruiken
De NR1710 heeft een horizontale rij met kleur gecodeerde premium luidsprekerklemmen met een set bijpassende kabeletiketten die worden meegeleverd om een correcte aansluiting te garanderen. De meegeleverde Setup-assistent samen met de Audyssey MultEQ ruimtecorrectie biedt een duidelijke uitleg op het scherm om de optimale configuratie voor elke woonkamer te garanderen. Dankzij de gratis HEOS-app is de dagelijkse bediening een fluitje van een cent.

Stembediening
De NR1710 maakt optimaal gebruik van de ingebouwde HEOS-technologie en werkt met de belangrijkste spraakbesturingssystemen: *Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Siri. Gebruikers kunnen muziek van diverse populaire streamingsdiensten met hun stem bedienen via de HEOS app. U kunt ook stemopdrachten geven om *ingangen te wisselen, het volume hoger of lager te zetten, te pauzeren, te dempen en het vorige of volgende nummer af te spelen.

De NR1710 (AVP €749) en NR1510 (AVP €599) zijn medio juni verkrijgbaar bij uw Marantz-dealer.