Skip Ribbon Commands Skip to main content
​​
Marantz Blog
Uw primaire bron voor Marantz nieuws en meer.
​​​​

Marantz AV8805: 13.2 kanaals voorversterker geeft thuisbioscoop een nieuwe impuls

Marantz AV8805: 13.2 kanaals voorversterker geeft thuisbioscoop een nieuwe impuls

De Marantz AV8805 voorversterker zet een nieuwe standaard in de audiofiele thuisbioscoop. Met 13.2 kanaalsverwerking en 4K Ultra HD, ondersteunt de AV8805 praktisch ieder hoge resolutie multikanaals audioformaat, inclusief de nieuwste surroundformaten van Dolby Atmos, DTS:X en Auro-3D. Onze eigen Current Feedback HDAM's versterken muziek voor een superieure luisterervaring. Bovendien maakt whole-home-audio de AV8805 een must have voor echte filmfans. Wat je kunt verwachten van de Marantz AV8805:

De nieuwste audioformaten met zeer flexibele configuratiemogelijkheden

Dompel jezelf onder in driedimensionele audio met de nieuwste surroundformaten, zoals Dolby Atmos, DTS:X en Auro-3D. Geniet van een 7.1-surround sound luidsprekersysteem en zes extra overhead-luidsprekers of 7.1 Dolby Atmos elevation-luidsprekers voor de ultieme thuisbioscoopervaring, waaronder Dolby Surround-upmixer voor oudere content.

DTS:X codes plaatsen het geluid daar waar het van nature voorkomt voor levensechte en multidimensionale audio om je volledig onder te dompelen in je favoriete films en shows. De bijbehorende spatial remapping engine, DTS Neural:X™, zorgt voor meer realisme in DTS:X-content.

Auro-3D, dat kosteloos zal worden ingeschakeld via een toekomstige firmware-update, creëert een driedimensionele audio-ervaring dankzij toegewijde hoogte- en overheadkanalen. Met de drie nieuwste audioformaten geïntegreerd, plus uitzonderlijke 13.2 kanalen, biedt de Marantz AV8805 eindeloze configuratiemogelijkheden en een uitbreiding op uw thuisbioscoop.

Geavanceerde technologie en muziekeigenschappen

Marantz's eigen HDAM-technologie, of Hyper Dynamic Amplifier Module, combineert elementen van discrete circuitkaarten met ultra breedbandrespons voor een wijder klankveld en verfijndere muziekweergave. De AV8805 bevat de nieuwste Marantz HDAM's voor een open klankveld met het bekende Marantz-geluid. En met de mogelijkheid om tot 24 bits/192 kHz ALAC, FLAC en WAV verliesvrije bestanden, alsmede DSD 2,8 MHz- en 5,6 MHz-tracks te decoderen kun je met de AV8805 de uitzonderlijke getrouwheid en hoge resolutie audiocontent via de USB-poort op het voorpaneel en netwerkbronnen ontdekken. Het is ook mogelijk om naar andere populaire bestandstypes te luisteren, zoals MP3's. Aan jou de keus.

Luister met ingebouwde Bluetooth, Wi-Fi en AirPlay

Dankzij de ingebouwde Bluetooth, Wi-Fi streaming en HEOS-ondersteuning, plus Apple Airplay compatibiliteit kun je je favoriete audio draadloos streamen en beluisteren. De AV8805 biedt draadloze streamingconnectiviteit voor Bluetooth en Wi-Fi dankzij een geavanceerd dubbel antennesysteem waarmee je zelfs in drukke stedelijke omgevingen stabiel kunt streamen. Dankzij Apple AirPlay compatibiliteit kun je je favoriete audiocontent draadloos beluisteren vanaf je iOS-apparaten.

Voor kritische audiofielen die hogere eisen hebben, levert de 13.2 kanaals Marantz AV8805 de meest overweldigende audioformaten, beste afbeeldingskwaliteit en toekomstbestendige compatibiliteit om nieuwe soorten audio- en visuele technologie te ondersteunen. Ervaar de nieuwe standaard op het gebied van thuisbioscoop zelf.