Skip Ribbon Commands Skip to main content
​​
Marantz Blog
Uw primaire bron voor Marantz nieuws en meer.
​​​​
De voordelen van platenspelers met een riemaandrijving

De voordelen van platenspelers met een riemaandrijving

Er komen veel details kijken bij een fantastische platenspeler, van een correct gewogen toonarm tot een aantrekkelijke afwerking. Eén van de basisvragen die u uzelf moet stellen bij de beslissing voor een nieuwe toevoeging aan uw audio-opstelling thuis is of u de voorkeur geeft aan een platenspeler met riemaandrijving of directe aandrijving. Ieder ontwerp heeft zijn voordelen, maar in de meeste gevallen zijn muziekliefhebbers van mening dat een platenspeler met riemaandrijving constant de beste resultaten op het gebied van geluidskwaliteit levert.

Wat Hyper Dynamic Amplifier Modules betekenen voor uw audiosysteem

Wat Hyper Dynamic Amplifier Modules betekenen voor uw audiosysteem

Het circuitontwerp en vakmanschap dat er in een thuisbioscoop-receiver wordt gestoken maakt het verschil in de geluidskwaliteit die deze produceert. Met de juiste technologie kunt u genieten van een diepe, overweldigende ervaring die iedere nuance van uw favoriete films en muziek vastlegt. De Hyper Dynamic Amplifier Modules (HDAM) in Marantz Hifi-componenten dragen bij aan de superieure prestaties van de Marantz-technologie waarmee deze producten zich al decennialang onderscheiden.

Heeft u een voorversterker nodig? En waarom?

Heeft u een voorversterker nodig? En waarom?

Voor degenen die een thuisbioscoopsysteem opzetten is de voorversterker vaak een onderdeel dat de nodige vragen oproept. Waarom zou u immers een extra apparaat nodig hebben als u al een krachtige versterker en hoogwaardige speakers heeft? In een hoogwaardige opstelling met losse AV-componenten speelt een voorversterker een belangrijke rol. Het is belangrijk om de functie te begrijpen en de punten om in aanmerking te nemen als u besluit om er één aan te schaffen.

Vier stappen voor geweldig platenspelergeluid

Vier stappen voor geweldig platenspelergeluid

Als u op zoek bent naar de warme klanken van vinyl, dan bent u zeker niet de enige: De comeback van de platenspeler duurt nog steeds voort. De cijfers liegen er niet om, want dit is alweer het elfde jaar van verkoopgroei.